Screenshot 2022 06 13 181032

Pericolele mortale ale unui medicament antidiabetic uzual

Pacienții nu sunt avertizați că metforminul, un medicament prescris în mod obișnuit pacienților cu diabet, scade nivelul de vitamina B12 și poate declanșa neuropatie periferică – o formă de afectare a nervilor – și alte probleme grave de sănătate.

COMENTARIU

Cauza principală a diabetului de tip 2 (insulimoindependent) s-a dovedit prin cercetările de medicină celulară desfăşurate de Dr. Rath ca fiind un deficit pe termen lung al anumitor microelemente nutritive în celulele pancreasului, pereții vaselor de sânge, ficat și alte organe. În lumina acestor cunoștințe, este clar că medicamentele precum metforminul nu sunt răspunsul pentru vindecarea acestei boli.

Pentru a preveni si controla cu succes diabetul de tip 2, consumul de mai puţină sare, o alimentație sănătoasă, săracă în zahăr și carbohidrați rafinați, consumul de multă apă proaspătă, îmbuteliată în sticlă, plată și o mulțime de exerciții fizice pot fi cu siguranță de ajutor. Dar pentru rezultate optime, abordarea cauzei primare – deficitul de microelemente nutritive  – sunt absolut esențiale.

Află mai multe despre modul în care cercetările științifice ale Dr. Rath și numeroasele studii clinice independente au documentat în mod clar rolurile importante ale vitaminei C, vitaminei E, vitaminelor B, magneziului și cromului în prevenirea diabetului și normalizarea nivelului de zahăr din sânge, citind acest articol de pe site-ul nostru

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2018/05/deadly-dangers-of-common-diabetes-drug/

Publicat cu permisiune