Peste un sfert din cetățenii Europei iau suplimente nutritive, ca parte a unui stil de viață sănătos

Peste un sfert din cetățenii Europei iau zilnic vitamine și suplimente nutritive ca parte a unui stil de viață sănătos, conform unui nou raport.

COMENTARIU

Deși nu veți auzi despre aceste lucruri la emisiunile de știri de la televizor, noi studii care confirmă siguranța și eficiența abordărilor de sănătate preventivă naturală sunt publicate în fiecare săptămână. Deși media centrală preferă să se concentreze pe propaganda pro-farma și povești de groază despre presupusele pericole ale vitaminelor, conștientizarea asupra medicinei celulare și nutriționale este în continuă creștere la nivel global. Ilustrând acest lucru, studiile arată că suplimentele nutriționale sunt utilizate de până șla 69% din populația SUA, peste 54% femei vârstnice și aproape 34% bărbați vârstnici în Germania, peste 71% femei însărcinate din Arabia Saudită și 43% tineri din Malayezia. Modele similare se găsesc și în alte țări din întreaga lume.

Doar pe baza simplului volum de cercetări publicate care există acum, putem spune că am atins punctul în care reforma sistemelor de asistență medicală – inspirată de descoperirile științifice ale Dr.Rath și studiile desfășurate la Institutul de Cercetare Dr.Rath – a devenit de neoprit. Pentru a înțelege de ce, citiți acest articol de pe site-ul nostru.

Pentru a înțelege de ce ar trebui să luați doar suplimente cu microelemente nutritive care au fost dezvoltate și testate pe baza unor cercetări științifice, citiți materialul ”Vitaminele: nocive sau benefice?” (descărcare GRATUITĂ)