Pesticide asociate cu riscul de cancer, găsite în aproape toate alimentele din SUA

Mesaje e-mail obținute în urma unei cereri în baza libertății informației arată că glifosatul, un ierbicid utilizat pe scară largă care a fost asociat cu cazuri de cancer, se găsește în aproape orice aliment obișnuit comercializat și consumat în SUA

COMENTARIU

Glifosatul, principalul ingredient al ierbicidului ”Roundup” fabricat de Monsanto, este extrem de toxic pentru celulele organismului. Deci, descoperirea faptului că această substanță chimică este atât de prezentă în aprovizionarea cu alimente a americanilor nu va face decât să întărească opoziția publică față de Monsanto și tot ce reprezintă acesta.

Deși vânzarea planificată de Monsanto pare să meargă tot mai mult înainte, fiind deja aprobat de forurile de reglementare din Europa și SUA, putem prevedea cu siguranță că Bayer, în calitate de cumpărător, va avea parte de manifestările concertate ale opoziției globale direcționate inițial către Monsanto. Cum Bayer are deja o reputație infamă, în urma faptului de a fi fost membru conducător al celebrului Cartel IG Farben, etichetarea legăturii corporatiste cu Monsanto ca ”un mariaj pecetluit în iad” poate fi doar o avanpremieră a ceea ce pot aștepta de acum înainte conducătorii Bayer..

 

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2018/05/pesticide-linked-to-cancer-found-in-nearly-every-common-food-in-us/

Publicat cu permisiune