Petiţia pentru ca sănătatea naturală să devină un Drept al Omului a fost semnată de oameni din 18 ţări. Alătură-te lor!

Petiţia organizaţiei Dr.Rath pentru acces liber la sănătatea naturală şi pentru ca aceasta să devină un drept al omului a fost  semnată de oameni din 18 ţări de pe 5 continente. Lansată de Dr. Matthias Rath şi Dr. Aleksandra Niedzwiecki în iulie 2020, petiţia prezintă viziunea noastră asupra unei lumi post-coronavirus, o lume a “Sănătăţii pentru Toţi”. În aceste timpuri cruciale pe care le trăim, vă îndemnăm să semnaţi această petiţie importantă şi să o răspândiţi cât mai pe larg posibil. Sănătatea şi viaţa milioanelor de oameni din întreaga lume, astăzi şi pe parcursul generaţiilor viitoare, depinde de ea!

Baza ştiinţifică care susţine această petiţie se bazează pe descoperirile Dr.Rath şi cercetările întreprinse la Institutul de Cercetare Dr.Rath sub conducerea Dr. Niedzwiecki. Cu ajutorul lucrărilor lor în care au utilizat vitamine, minerale, aminoacizi şi alte microelemente nutritive, atingerea unor scopuri medicale cu adevărat monumentale – precum prevenirea bolilor cardiovasculare şi controlul cancerului – este acum posibilă. Conceptul revoluţionar de Medicină Celulară dezvoltat de Dr.Rath a dezvăluit cauza primară a acestor şi a altor boli cronice, ca fiind deficitul pe termen lung al anumitor microelemente nutritive esenţiale.

Cercetări recente desfăşurate la institut au mai arătat că microelementele nutritive specifice pot bloca interacţiunea dintre punctul de ataşare a coronavirusului şi “poarta de intrare” a acestuia în celulele organismului uman. Combinaţia de microelemente nutritive folosită în acest studiu de pionierat rivalizează cu eficienţa oricărui vaccin – dar fără riscuri incalculabile asupra sănătăţii. Dacă această abordare ar fi implementată în politicile de sănătate publică, ar constitui o strategie eficientă şi sigură pentru lupta împotriva actualei pandemii.

Ameninţări din partea susţinătorilor situaţiei existente

Deşi acum se întrevede o lume în care decesele cauzate de boli cronice şi pandemii vor putea fi reduse la doar o fracţiune din incidenţa lor actuală, acest lucru ameninţă afacerea multimiliardară a industriei farmaceutice, din vânzarea medicamentelor şi vaccinurilor brevetate. Din două motive: în primul rând pentru că vitaminele şi alte microelemente nutritive esenţiale există în natură şi prin urmare nu sunt brevetabile şi în al doilea rând pentru că ele ţintesc deficitul de microelemente nutritive ca şi cauză primară a bolilor.

Pe de altă parte, medicamentele sunt în mod deliberat concepute pentru a trata doar simptomele bolilor. Nu doar că ele lasă netratate cauzele bolilor, dar cauzează şi efecte secundare care necesită ca apoi pacienţii să fie trataţi cu medicamente suplimentare. Nu este nicio exagerare să spunem că acest model de “afacere cu boala” este de fapt o licenţă pentru tipărire de bani de către industria farmaceutică.

Înţelegând ameninţarea majoră pe care o constituie microelementele nutritive la adresa viitoarelor sale profituri, industria farmaceutică s-a îmbarcat într-o campanie globală de scoatere în afara legii a terapiilor naturale cu bază ştiinţifică şi de interzicere a informaţiilor despre utilizarea acestora. În întreaga lume, acţionarii săi conving politicienii să legifereze aceste restricţii draconice.

Marile firme de tehnologie, precum şi reţelele de socializare, susţin deschis aceste interdicţii. Susan Wojkicki, CEO al Youtube, a declarat pentru CNN că orice materiale video care recomandă oamenilor să ia vitamina C sau să se împotrivească recomandărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pe tema pandemiei de coronavirus vor fi înlăturate de pe platforma pe care o conduce. Alte reţele de socializare au adoptat atitudini similare, unele postări având semne de avertizare plasate deasupra lor iar altele fiind chiar şterse. Consecinţele acestor interdicţii ameninţă viaţa şi sănătatea milioanelor de oameni din întreaga lume.

ACUM este timpul să te ridici şi să te faci auzit!

În întreaga istorie a organizaţiei noastre, nu a existat nicio campanie mai importantă – sau cu mai mare potenţial de schimbare a vieţilor – decât această petiţie. Ne aflăm la începuturile unei lumi în care abordările de sănătate naturală preventivă pot deveni un drept al omului. Deşi astăzi există ştiinţa care să susţină un astfel de sistem de asistenţă medicală, doar atât nu este suficient. Dacă vrei să faci ca lumea în care abordările de sănătate naturală preventivă sunt un drept al omului să devină realitate, acum este timpul să te ridici şi să te faci auzit!

Semnând această petiţie contribui la netezirea drumului către crearea unei lumi mai sănătoase. Dar ce altceva poţi face? Ai posibilitatea să înveţi cum să îţi optimizezi sănătatea cu microelementele nutritive potrivite, cum să devii un educator în domeniul sănătăţii naturale în zona unde locuieşti, cum să devii activ din punct de vedere politic informând oamenii despre fundalul actualei crize a coronavirusului şi răspândind cât de mult poţi informaţia de pe site-ul nostru în rândul familiei, prietenilor, colegilor de serviciu şi altor persoane cu care intri în contact. Poţi afla mai multe despre aceste posibilităţi de pe pagina “Cum să te implici” a site-ului nostru.

Dar, indiferent ce faci, să nu te înşeli: momentul acţiunii este ACUM!

 

 

 

 

 

 

Articol de Paul Anthony Taylor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/09/petition-for-natural-health-to-become-human-right-signed-by-people-from-18-countries-join-them/

Publicat cu permisiune