main

Politica globală a coronavirusului: cât timp vom mai fi ostaticii industriei farmaceutice?

Apar din ce în ce  mai multe dovezi că politica globală privind coronavirusul nu are ca scop protejarea sănătății oamenilor. Guvernul olandez și-a concediat recent secretarul de stat pentru afaceri economice, după ce a criticat „pașaportul pentru vaccinuri” al țării. Acest lucru ar putea fi văzut ca o confirmare a faptului că orice nerespectare a unui decret guvernamental ar putea să vă coste votul, libertatea de exprimare sau veniturile. Va rămâne această pandemie în istorie ca un episod în care industria farmaceutică a încercat să ia omenirea ostatică?

Marşul elitei politice

Peisajul politic internațional este în tumult. După ce mai multe țări au cerut un pașaport coronavirus pentru intrarea în locuri publice, pe 25 septembrie a venit rândul Țărilor de Jos. Ca răspuns, secretarul de stat Mona Keijzer a spus că, având în vedere rata mare de vaccinare a țării, este „inexplicabil” ca oamenii să fie nevoiți să prezinte un permis de coronavirus, ca dovadă că au fost vaccinați sau testați, pentru a li se permite intrarea într-o cafenea sau  într-un restaurant. Această declaraţie s-a soldat cu concedierea sa. [Referinţă]

Keijzer a spus: „Dacă ați ajuns într-o societate în care trebuie să vă fie frică unul de celălalt dacă nu puteți arăta niște dovezi, atunci trebuie să vă scărpinați în cap și să vă întrebați: chiar vrem să mergem pe acest drum?”. Concedierea lui Keijzer pentru a fi îndrăznit să critice o măsură de politică COVID-19 semnalează că aparent este mai sigur să tăcem, deoarece exprimarea  amenință elita politică.

Discriminarea, bazată pe obținerea unui permis de admitere pentru coronavirus, este rezultatul. Această pandemie pare să fie mai puțin despre sănătatea publică şi mai mult despre controlul social, impus de un grup mic de investitori financiari, politicieni și industria farmaceutică.

Afacerile cu vaccinuri

Vizarea întregii populații globale ca potențiali beneficiari ai vaccinurilor experimentale împotriva coronavirusului a dus la creșterea vertiginoasă a profiturilor industriei farmaceutice. Iată câteva exemple de afaceri farmaceutice cu vaccinuri și adâncimea lobby-ului marii  industrii farmaceutice. În 2020, Germania a acordat BioNTech și CureVac 745 milioane $ pentru a accelera activitatea vaccinului COVID-19. Guvernul SUA a cheltuit 18 miliarde de dolari pentru cercetarea, producția și logistica vaccinurilor și a aprobat două produse pentru utilizare la sfârșitul anului: vaccinurile Pfizer și Moderna cu platforme ARNm. Este foarte controversat faptul că producătorii acestor vaccinuri nu pot fi dați în judecată pentru efecte secundare – şi nici guvernele nu vă vor despăgubi pentru orice prejudiciu pe care l-aţi putea suferi.

Google Finance

Google Finance

În iunie 2021, producătorul de vaccinuri BioNTech a raportat venituri trimestriale de aproape 5,31 miliarde de euro – o creștere de peste 12.000%, comparativ cu anul precedent.. [Referinţă]

Cenzura reţelelor de socializare

Pe fondul unei controverse tot mai mari, a afirmațiilor și a revendicărilor privind siguranța vaccinurilor COVID-19, canalele de socializare au adăugat bannere la multe postări pe acest subiect, redirecționând utilizatorii către informațiile de la Organizația Mondială a Sănătății. Facebook a spus că va reduce distribuirea de conținut de la utilizatorii care și-au încălcat politicile privind COVID-19 și vaccinurile sau care au distribuit în mod repetat conținut marcat ca „fals” de așa-numitul sistem de „verificare a faptelor”. Acest lucru a dus la crearea  unui sistem de „opinie publică” controlată pe reţelele de socializare, prin care soluțiile non-vaccinale sunt discreditate ca fiind „neștiințifice” de către oameni care, aparent, au o pregătire ştiinţifică redusă sau inexistentă. Cu 4,48 miliarde de utilizatori, rețelele sociale au o acoperire globală enormă. Aceasta este o abordare descentralizată de a influența opinia publică și, prin urmare, cenzurarea acesteia sporeşte climatul de frică.

Sfârşitul unui climat bazat pe frică

Acest climat este doar despre frică, în care vaccinurile sunt vândute ca salvatoare. Fundația noastră oferă o alternativă. Există o singură modalitate convingătoare din punct de vedere științific, responsabil politic – și mai ales logică – de a depăși limitările strategiilor actuale de control al pandemiei de coronavirus: concentrarea științifică internațională trebuie să-și mute atenția de la încercarea de a identifica vaccinuri împotriva unui număr tot mai mare de mutații ale coronavirusului, și să se concentreze, în schimb, pe explorarea mecanismelor universale de apărare prin care celulele umane sunt capabile să apere organismul împotriva potențialului tuturor subtipurilor și mutațiilor coronavirusului.

  • Este un fapt științific că microelementele nutritive pot regla sistemele celulare umane în așa fel încât acestea să devină capabile să se protejeze împotriva tuturor variantelor sau mutațiilor coronavirusului.
  • Microelementele nutritive inhibă simultan mai multe mecanisme cheie utilizate de coronavirus pentru a infecta celulele umane; în special legarea la receptorii de suprafață celulară, absorbția (internalizarea) virusului în celule și multiplicarea (replicarea virală) în interiorul acestor celule.
  • Microelementele nutritive sunt singurele molecule cunoscute care stimulează apărarea imunitară generală a corpului uman. [Referinţă]

Măsuri de sănătate publică eficiente, sigure şi accesibile

Combinațiile specifice de microelemente nutritive pot inhiba simultan toate mecanismele cheie cunoscute ale infecțiilor cu coronavirus, inclusiv:

  1. Inhibarea semnificativă a legării proteinei de suprafață a coronavirusului (spike) la receptorii ACE2 de pe suprafața celulelor umane.
  2. Inhibarea semnificativă a producției de receptori ACE2 de către celulele umane, limitând astfel legarea coronavirusurilor de aceste celule și șansele lor de infecție.
  3. Inhibarea semnificativă a tuturor proteinelor cheie (enzime) implicate în absorbția și multiplicarea coronavirusurilor în interiorul celulelor umane.
  4. O creștere semnificativă a funcției generale a sistemului imunitar, inclusiv producția de celule de apărare imunitară (leucocite), capacitatea acestora de a migra la locul infecției (chemotaxie) și îndepărtarea virusurilor și a altor invadatori infecțioși (fagocitoză). [Referinţă]

Cu eficienţă imediată, recomandarea unui aport crescut de microelemente nutritive specifice trebuie considerată o măsură de sănătate publică puternică, sigură și accesibilă oriunde în lume. Echipa noastră de cercetare științifică de la Institutul de Cercetare Dr. Rath este dispusă să împărtășească întreaga noastră cunoaştere în mod gratuit, cu orice guvern din lume care este dispus să aplice aceste cunoștințe – și să le extindă prin cercetări ulterioare.

Votaţi pentru o lume mai sănătoasă

Lumea a ajuns într-unul dintre cele mai decisive momente din istoria sa: bătălia omenirii pentru dreptul de a preveni și opri bolile folosind abordări de sănătate naturale dovedite științific.

Ne aflăm în pragul unei lumi în care abordările naturale de asistență medicală preventivă pot deveni un drept al omului. Deşi există deja ştiinţa disponibilă pentru a sprijini un astfel de sistem de asistență medicală, acest fapt în sine nu este suficient. Dacă doriți să contribuiți la crearea unei lumi în care abordările naturale de asistență medicală preventivă sunt un drept al omului, acum este momentul să vă ridicați și să vă faceţi auziţi !

Ajutați să deschideți calea către crearea unei lumi mai sănătoase prin semnarea acestei petiţii

Articol de Maxime Lahaye

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/11/global-coronavirus-policy-for-how-long-will-we-be-held-hostage-to-pharma/

Publicat cu permisiune