Scleroza multiplă controlată cu succes cu ajutorul abordărilor medicinei celulare a Dr.Rath (raport de caz)

Scleroza multiplă controlată cu succes cu ajutorul abordărilor medicinei celulare a Dr.Rath (raport de caz)

Christel Krehl, din Eitelborn, Germania, a fost diagnosticată cu scleroză multiplă cu 20 de ani în urmă. Simptomele sale au început iniţial în 1996 şi, după cum şi-a amintit recent, când ne-a scris, starea ei se înrăutăţea. „Nu mai aveam o viaţă de calitate” spunea ea. Problemele ei includeau o mişcare de târâre a piciorului drept şi de răsucire a piciorului stâng în timpul mersului, senzaţii de furnicături în picioare, ameţeală, necoordonare / ataxie, amorţeli ale mâinilor, incontinenţă, tulburări de vedere şi auz şi multiple sensibilităţi la substanţe chimice.

În august 1998 ea şi soţul ei au primit un exemplar din cartea Dr.Rath De ce animalele nu fac infarct… dar oamenii, da! Soţul ei a „devorat” cartea într-o singură noapte.„Dacă doar 10% din ce scrie aici ar fi adevărat, ar fi ceva senzaţional şi te-ai putea simţi mai bine!” i-a spus el emoţionat în dimineaţa următoare.

La acea vreme, Christel avea multe alte probleme de sănătate printre care insuficienţă cardiacă, tahicardie (bătăi anormal de rapide ale inimii), aritmie (bătăi neregulate ale inimii) şi artroză severă la genunchi, care era într-un stadiu atât de avansat încât doi medici i-au propus înlocuirea ambelor articulaţii ale genunchilor. Deci evident că iniţial a fost sceptică la gândul că abordările medicinei celulare ar putea ajuta în cazul acestor probleme grave. Deja încercase multe şi nimic nu funcţionase. De fapt, medicamentele farmaceutice care îi fuseseră administrate ajunseseră să îi facă mai mult rău.

După ce a asistat la două dintre prelegerile Dr.Rath la Koln şi Frankfurt, Christel a început să înţeleagă cum se definesc sănătatea şi bolile la nivel celular. A înţeles şi modul în care abordarea medicinei celulare utilizează combinaţii atent echilibrate de microelemente nutritive pentru a asigura un aport optim de energie trilioanelor de celule din organism pentru a le permite să îşi exercite diferitele funcţii.

Datorită medicinei celulare pot duce din nou o viaţă normală şi lipsită de griji. Iau elemente nutritive celulare deja de 20 de ani şi niciodată nu m-am simţit mai bine ca acum!

Christel Krehl

Inspirată de tot ce aflase, Christel a decis că nu are nimic de pierdut. Aşadar, a început să aplice abordările medicinei celulare.

După doar câteva săptămâni a constatat cu surprindere că problemele cu inima se amelioraseră iar durerile din genunchi se diminuaseră. După 6 luni problemele cu genunchii dispăruseră complet. Astăzi, 20 de ani mai târziu, Christel încă are proprii ei genunchi şi care acum nu o mai dor – şi a reuşit toate acestea fără medicamente farmaceutice.

Pe măsură ce sănătatea ei se îmbunătăţea, Christel a continuat să citească şi să afle despre medicina celulară. A descoperit că aminoacidul esenţial lizină poate fi folosit în terapia anti-cancer pentru neutralizarea enzimelor de digerare a colagenului şi prevenirea răspândirii celulelor canceroase în organism. Acest lucru a făcut-o să se întrebe dacă lizina – în combinaţie cu alte microelemente nutritive – poate fi de ajutor şi în cazul sclerozei multiple.

Din acel moment, a decis împreună cu neurologul ei să îşi suplimenteze alimentaţia şi cu alte elemente nutrtitive celulare. De atunci, Christel spune că s-a simţit din ce în ce mai bine.

De la jumătatea anului 1999, nici scleroza multiplă  nici sensibilitatea multiplă la substanţe chimice nu s-au înrăutăţit. De fapt, chiar dimpotrivă, aproape toate simptomele ei de scleroză multiplă s-au redus. A devenit de asemenea mult mai stabilă în ceea ce priveşte sensibilitatea la substanţe chimice.

Cea mai recentă întâlnire a lui Christel cu neurologul ei a avut loc în decembrie 2016. Raportul scris al examinării ei vorbeşte de la sine: „Pacienta (Christel Krehl) este încă în tratament ambulator la mine. De la ultima examinare din iunie 2016, progresul sclerozei multiple a continuat să se stabilizeze pe baza terapiei cu vitamine conform abordărilor Dr.Rath, pe care i-am prescris-o. Continui să îi prescriu abordările medicinei celulare pe care de asemenea le consider un nou plan de tratament”

Îi lăsăm cuvântul de încheiere lui Christel, al cărei mesaj va da cu siguranţă speranţă multor pacienţi cu scleroză multiplă care suferă la fel cum a suferit şi ea odată: “Datorită medicinei celulare pot duce din nou o viaţă normală şi lipsită de griji. Iau elemente nutritive celulare deja de 20 de ani şi niciodată nu m-am simţit mai bine ca acum!

Articol de Paul Anthony Taylor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2018/05/successful-control-of-multiple-sclerosis-using-the-cellular-medicine-approach-a-case-report/

Publicat cu permisiune