Spitalele de stat din New York tratează pacienţii cu coronavirus cu doze mari de vitamina C

Într-o dezvoltare fără precedent, presa centrală raportează că medicii din statul New York tratează pacienţii cu coronavirus cu doze mari de vitamina C. Rapoartele, publicate pe site-urile presei din SUA, Marea Britanie şi alte ţări, descriu modul în care pacienţii care au fost trataţi cu vitamina C au evoluat „semnificativ mai bine” decât cei netrataţi. Bazându-se pe succesul tratamentului cu vitamina C al pacienţilor cu coronavirus din China, această dezvoltare vine la doar câteva zile după publicarea Scrisorii Deschise adresată de Dr.Rath oamenilor şi guvernelor lumii. Rezumând modul în care vitamina C şi alte microelemente nutritive pot ajuta în infecţiile virale, scrisoarea Dr.Rath a fost deja citită de zeci de mii de oameni din întreaga lume.

Vorbind pentru ziarul New York Post, Dr.Andrew G.Weber, pneumolog şi specialist de terapie intensivă în Long Island, a spus că acum administrează imediat pacienţilor cu coronavirus aflaţi la terapie intensivă 1500 mg de vitamina C pe cale intravenoasă. Acest tratament este repetat de 3-4 ori pe zi. Un purtător de cuvânt alt Northwell Health care deţine23 spitale fiind cel mai mare furnizor de asistenţă medicală din statul New York a declarat pentru New York Post că acum vitamina C este utilizată „pe scară largă”pentru tratarea  coronavirusului în toate facilităţile sale.

Semnificativ este faptul că Dr.Weber descrie scăderea dramatică a nivelului de vitamina C în cazul pacienţilor cu coronavirus care suferă de septicemie, un răspuns inflamator care pune viaţa în pericol şi care apare atunci când corpul reacţionează exagerat la infecţie şi faptul că, de aceea, merită acordată atenţie acestei probleme. Observaţiile Dr.Weber se potrivesc cu cele ale Dr.Paul E.Marik, un medic specialist de terapie intensivă la Facultatea de Medicină Eastern Virginia din SUA, despre care noi am mai scris, a cărui combinaţie de vitamina C, vitamina B1 şi hidrocortizon administrată intravenos a dat rezultate remarcabile în cazul pacienţilor cu septicemie.

Spargerea blocajului informaţiei despre terapii naturale, la nivel mondial

În timp ce blocarea informaţiei despre terapiile naturale rămâne în vigoare în presa centrală din întreaga lume, faptul că unele surse publică această relatare este un semn că mesajul nostru despre rolul microelementelor nutritive în lupta împotriva infecţiilor începe să răzbată. Având în vedere dovezile ştiinţifice şi clinice care susţin abordările bazate pe vitamine, omisiunea continuă a guvernelor de a include orice menţiune semnificativă despre nutriţie în instrucţiunile lor către public în contextul pandemiei de coronavirus este o deraiere clară de la datoria lor de a acorda asistenţă.

După cum se arată în Scrisoarea Deschisă a Dr.Rath, măsurile de sănătate naturală cu bază ştiinţifică pot ajuta oamenii de pretutindeni în contextul actualei pandemii. Singurul motiv pentru care astfel de abordări  nu sunt utilizate pe scară largă este acela că sistemele noastre de asistenţă medicală sunt încă dominate de influenţa industriei farmaceutice de investiţii în valoare de trilioane de dolari pe an, al cărei model de afaceri este construit pe producţia de medicamente sintetice brevetate. Popularitatea crescândă a abordărilor de sănătate naturală nebrevetabile, sigure şi eficiente reprezintă o ameninţare financiară directă la adresa acestui model de afaceri.

În ultimă instanţă, pentru a atinge scopul „Sănătate pentru toţi„, este vital să distrugem blocajul care are loc la nivel mondial, în calea terapiilor naturale. Fără existenţa acestui blocaj, restricţionarea drepturilor civile care au pus ţări întregi în carantină creând dezastre fără precedent în economia mondială nu ar fi putut avea loc niciodată. Împărtăşind informaţii ştiinţifice despre terapiile naturale pe scară cât mai largă posibil, milioane de vieţi pot fi salvate. De la descoperirea primelor vitamine, cu peste un secol în urmă, nu a fost niciodată vreo perioadă în care nevoia de a face acest lucru să fi fost mai mare şi mai urgentă ca acum.

Articol de Paul Anthony Taylor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/03/new-york-state-hospitals-treating-coronavirus-patients-with-high-doses-of-vitamin-c/

Publicat cu permisiune