11 10 item2 1

Studiile arată că vitamina C funcţionează în cazul COVID

„O recenzie a 12 studii, inclusiv cinci studii randomizate controlate, publicată în revista Life, constată că vitamina C este eficientă în tratarea Covid-19.” [Sursa: imt.ie]

COMENTARIU

Este un fapt științific demonstrat că toate virusurile care au fost investigate pot fi blocate de microelemente nutritive specifice. În special, se știe că vitamina C scade sau blochează complet replicarea tuturor virusurilor cărora li se aplică. Chiar și în celulele infectate cronic cu HIV, s-a demonstrat că vitamina C reduce replicarea virală cu peste 99 la sută.

Încă din martie 2020, o echipă medicală chineză raporta tratamentul cu succes al pacienților cu coronavirus cu doze mari de vitamina C. În Statele Unite, spitalele din statul New York au raportat la scurtă vreme că de asemenea au tratat cu succes pacienții cu coronavirus cu doze mari de vitamina C.

Acum este clar că vitamina C este elementul nutritiv crucial în pandemie. Un studiu clinic controlat cu placebo, publicat în octombrie 2020, a demonstrat că dozele mari de vitamina C reduc foarte mult mortalitatea în stadiile care pun viața în pericol ale COVID-19, reducând rata mortalității aproape la jumătate. Alte cercetări au indicat de atunci că dozele mari de vitamină pot trata, de asemenea, oboseala post-virală și așa-numitul „Covid prelungit”.

Află cum demonstrează oamenii de știință de la Institutul de Cercetare Dr.Rath că o combinaţie de vitamina C cu alți compuși naturali împiedică mecanismele cheie ale infecției cu coronavirus citind acest articol pe site-ul nostru web.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/11/trials-show-vitamin-c-works-for-covid/

Publicat cu permisiune