New Covid Variants Being Driven By Vaccines 853x480

Sunt noile variante COVID-19 generate de vaccin?

Încă de la începutul campaniilor de vaccinare împotriva Covid-19, mulți oameni au fost îngrijorați de faptul că utilizarea pe scară largă a vaccinurilor ar putea încuraja coronavirusul să evolueze în moduri care să îi permită să evite imunitatea. Defunctul om de știință, câștigător al Premiului Nobel, profesorul Luc Montagnier, nu a avut nicio îndoială în această privință, afirmând că istoria va arăta că vaccinările împotriva COVID-19 au creat variante virale. Desigur, desigur, împreună cu majoritatea mass-media de masă, instituția farmaceutică și medicală rămâne în negare profundă a acestei posibilități. Dar cu un articol recent din Wall Street Journal care examinează dovezile și se întreabă deschis dacă vaccinurile alimentează noi variante de COVID-19, există semne clare că faptele încep să apară.

După cum explică articolul din Wall Street Journal, tot mai multe dovezi sugerează că vaccinările repetate pot conduce la evoluția rapidă a coronavirusului și fac oamenii mai susceptibili la o nouă variantă Omicron cunoscută sub numele de XBB. Mutațiile variantei XBB îi permit să evite anticorpii care rezultă din infecțiile și vaccinurile anterioare cu COVID-19, precum și tratamentele existente cu anticorpi monoclonali.

Această dezvoltare evolutivă a coronavirusului este în esență în concordanță cu teoria darwiniană și cu descrierea acesteia a mecanismelor selecției naturale. Sub presiuni evolutive selective, mutațiile care permit virusului să evite anticorpii comuni au șanse mai mari de supraviețuire, reproducere și transmitere.

Legătura dintre mai multe doze de vaccin și un risc crescut de COVID-19

Articolul Wall Street Journal descrie modul în care un studiu de la Cleveland Clinic care i-a urmărit pe lucrătorii săi din domeniul sănătății a descoperit că cei care au primit mai multe doze de vaccin au un risc mai mare de a se îmbolnăvi de COVID-19. Lucrătorii care au primit încă trei doze au avut de 3,4 ori mai multe șanse de a se infecta decât persoanele nevaccinate, în timp ce cei care au primit două au fost de doar 2,6 ori mai probabil. Autorii studiului au remarcat în mod special că a lor nu a fost singura cercetare care a descoperit o legătură între mai multe doze de vaccin și un risc crescut de COVID-19.

După cum subliniază Wall Street Journal, varianta XBB a devenit recent tulpina predominantă în nord-estul Statelor Unite – o regiune care se întâmplă să fie cea mai vaccinată și stimulată din întreaga țară. Un model similar a fost observat în Singapore, o țară ale cărei rate de vaccinare și rapel sunt printre cele mai ridicate din lume.

Verificarea faptelor verificatorilor de fapte

Pe baza conținutului recentului său articol, Wall Street Journal începe în mod clar să recunoască unele dintre riscurile vaccinurilor COVID-19. În mod semnificativ, prin urmare, articolul a apărut la doar câteva zile după ce ziarul a publicat detalii despre brevetul Institutului de Cercetare Dr. Rath privind o combinație de microelemente nutritive care inhibă coronavirusul. O evoluție istorică în lupta împotriva COVID-19, o conștientizare tot mai mare a acestei abordări revoluționare de asistență medicală naturală va amenința în cele din urmă vânzări în valoare de miliarde de dolari de medicamente și vaccinuri împotriva coronavirusului.

Având în vedere ce este în joc, nu ar trebui să fim surprinși să aflăm că agenția de presă Reuters a reacționat rapid la ceea ce trebuie să fi perceput ca Wall Street Journal ieșirea din punct de vedere. Citând un videoclip cu profesorul Luc Montagnier care „circula pe rețelele de socializare”, a publicat în grabă o așa-numită poveste „Verificarea faptelor”, care susținea în mod necinstit că „nu există dovezi că eforturile de vaccinare împotriva COVID-19 au provocat noi variante de COVID-19” Ca una dintre cele mai mari agenții de presă din lume, Reuters ar fi știut în mod clar că această declarație este inexactă. Din nefericire, însă, în lumea mass-media, emiterea de negări neîntemeiate de acest tip devine prea obișnuită în zilele noastre.

Odată cu înmulţirea dovezilor că noile variante de COVID-19 sunt într-adevăr determinate de vaccinuri, este timpul ca restul mass-mediei să urmeze exemplul Wall Street Journal și să ia această posibilitate în serios. Nerespectarea acestui lucru ar afecta și mai mult credibilitatea deja în scădere a presei în ochii publicului.

Articol de Paul Anthony Taylor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2023/01/are-new-covid-19-variants-being-driven-by-vaccines/

Publicat cu permisiune