comment0685

Suplimentele cu Omega 3 pot ameliora comportamentul agresiv la copii

Un nou studiu a constatat că suplimentele cu omega-3 pot calma comportamentul agresiv la copii.

COMENTARIU

Omega-3 este departe de a fi singurul microelement nutritiv care s-a dovedit că îmbunătățește problemele de comportament la copii.

De exemplu, cercetări recente arată că suplimentarea cu fier a bebelușilor cu greutate mică la naștere poate ajuta la prevenirea problemelor de comportament la vârsta școlară. Alte cercetări susțin această constatare prin confirmarea faptului că nivelurile scăzute de fier și vitamina B12 sunt legate de problemele de comportament la băieți.

În ceea ce a fost, fără îndoială, una dintre cele mai impresionante demonstrații că suplimentarea nutrițională poate îmbunătăți problemele de comportament la copii, un studiu randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo, publicat de cercetătorii de la Universitatea de Stat din California, în 2000, a constatat că elevii cărora li s-a administrat zilnic o suplimentare cu microelemente nutritive, au avut rate mai mici de amenințări și lupte, vandalism, lipsă de respect, conduită dezordonată, sfidare, obscenități, refuzul de a lucra sau de a servi, punerea în pericol a altora și alte infracțiuni.

Află mai multe despre utilizarea suplimentării cu microelemente nutritive pentru probleme de gestionarea furiei şi comportamentului violent la deţinuţi, citind acest articol de pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2018/06/omega-3-supplements-for-kids-may-reduce-aggressive-behavior/

Publicat cu permisiune