comment1304

Suplimentele cu zinc pot ajuta la prevenirea diabetului

Suplimentarea cu zinc poate avea potențial clinic de a preveni sau de a gestiona diabetul, potrivit cercetătorilor din China, care au efectuat o recenzie sistematică și o meta-analiză cuprinzătoare a 32 de studii.

COMENTARIU

Cercetările științifice ale Dr.Rath și numeroasele studii clinice independente au documentat în mod clar rolurile importante ale vitaminei C, E, vitaminelor B, magneziului, cromului și altor microelemente nutritive în prevenirea diabetului și normalizarea nivelului de zahăr din sânge. Într-un exemplu deosebit de relevant, un studiu publicat în 1937 a arătat că pacienții cu diabet zaharat care iau 300-500 mg de vitamina C pe zi și-ar putea îmbunătăți semnificativ echilibrul de glucoză. Cercetătorii au descoperit că nivelul zahărului din sânge ar putea fi scăzut în medie cu 30%, necesarul zilnic de insulină cu 27% și că excreția zahărului în urină ar putea fi aproape eliminată.

Află mai multe despre tratamentul natural al diabetului în capitolul 7 din cartea Dr. Rath, „De ce animalele nu fac infarct… dar oamenii, da!”. Urmând cu atenție recomandările de Medicină Celulară cuprinse în această carte, nu numai că este posibilă prevenirea apariției diabetului de tip 2, dar chiar și afecțiunile diabetice existente și complicațiile acestora pot fi controlate cu succes.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2019/07/zinc-supplements-may-help-prevent-diabetes/

Publicat cu permisiune