00103 200717 web 853x480 1

Supravegherea guvernamentală şi dreptul la libertatea cuvântului

În urma evenimentelor tragice de la Paris săptămâna trecută, au avut loc multe discuții cu privire la dreptul la libertatea de exprimare. Cu toate acestea, printre diferitele argumente, contraargumente și puncte de dezbatere care au fost aduse în discuție în mass-media, un aspect crucial al acestei probleme a fost foarte vizibil ignorat. Când vine vorba de comunicarea informațiilor despre relațiile cruciale dintre sănătate, boală și nutriție, libertatea de exprimare este foarte restricționată. Nu contează pe ce continent locuiți sau în ce țară, efectele sunt foarte asemănătoare în toate. Furnizarea de informații științifice veridice cu privire la numeroasele modalități prin care terapiile naturale pot preveni, atenua, trata sau chiar vindeca boala este supusă unor controale de reglementare pe scară largă și a unei supravegheri guvernamentale stricte atât la nivel național, cât și internațional. Deci, atât despre libertatea de exprimare.

Dar, poate, unul dintre cele mai previzibile rezultate ale evenimentelor de la Paris este că guvernele au fost remarcabil de prompte să ceară puteri sporite de spionaj asupra cetățenilor lor. În Marea Britanie, de exemplu, David Cameron s-a întâlnit cu șefii săi de securitate în încercarea de a acorda și mai mari capacități de supraveghere intruzivă poliției și spionajului din Marea Britanie, care deja sunt prea invazive. Cameron și colegii săi lideri occidentali nu numai că exploatează atacurile de la Paris ca o justificare retrospectivă pentru spionajul ilegal în care se angajează agențiile lor de informații, ci le folosesc în mod deschis ca pretext pentru a-și extinde și mai mult urmărirea noastră și pentru a oferi activităţilor ilicite de monitorizare ale agenţiilor lor, forţa brută a legii.

Dar, așa cum a explicat Dr. Rath în discursul său de la întâlnirea „Mişcarea Vieţii” de la Auschwitz de anul trecut, liderii noștri ne mint când ne spun că, pentru a lupta împotriva terorismului, trebuie să ne citească e-mailurile, să ne asculte conversațiile telefonice. și să ne urmărească fiecare mișcare. În cele din urmă, singurul motiv pentru această uriaşă colectare de date  este că le este teamă că noi, oamenii, ne vom trezi şi vom înlocui instrumentele economice ale corporației multinaționale care este Cartelul Petrolului şi Medicamentelor prin care ne controlează. Căci dacă se va întâmpla acest lucru, va urma în mod inevitabil încetarea guvernării dictatoriale a Cartelului asupra noastră.

Având în vedere această realitate, nu este deloc surprinzător că operațiunea globală de spionaj este în esență orchestrată de guvernele acelorași națiuni care controlează împreună două treimi din exportul de produse chimice, farmaceutice și alte mărfuri cheie ale Cartelului; și anume SUA, Marea Britanie, Germania – și Franța.

Singura soluție la această stare de lucruri este, prin urmare, de a demasca planurile Cartelului și de a permite oamenilor lumii să privească în spatele cortinei înșelăciunii care a fost construită pentru a-i împiedica să afle adevărul. Pentru noi toți cei care căutăm o lume a sănătății, păcii și dreptăţii sociale, împărtășirea adevărului pe cât posibil este în același timp cea mai bună apărare împotriva dictaturii și mijloacele noastre cheie de a aduce schimbări pozitive.

Articol de Paul Anthony Taylor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2015/01/government-surveillance-and-our-right-to-freedom-of-speech/

Publicat cu permisiune