Uniunea Europeană şi planul său letal de a stabili limite maxime pentru microelementele nutritive

Marionetele politice ale cartelului farmaceutic au repus pe masă unul dintre subiectele lor favorite. Uniunea Europeană încearcă din nou să implementeze limite maxime ale microelementelor nutritive în suplimentele alimentare, prin legislaţia europeană. Cum Germania, ţară colonialistă farmaceutică, ocupă scaunul conducătorului Uniunii Europene până la sfârşitul acestui an, această nouă ameninţare la adresa vieţilor milioanelor de cetăţeni europeni este cât se poate de reală.

Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene – organismul legislativ al structurii nedemocratice numite „Uniunea Europeană” – se schimbă la fiecare 6 luni. Cea mai recentă guvernare a acestui organism a revenit Germaniei la 1 iulie 2020 şi va dura până la 31 decembrie 2020. Totuşi, pregătirile ţării pentru noua legislaţie în privinţa suplimentelor nutriţionale a început chiar înainte de a prelua conducerea. Deja până în mai 2020 ministrul german al alimentaţiei şi agriculturii, Julia Klöckner,trimisese o scrisoare Comisarului UE pentru Sănătatea şi Siguranţa Alimentaţiei, Stella Kyriakides. Scrisoarea Juliei Klöckner nu indica doar poziţia Germaniei însă, ci demonstra susţinerea clară din partea a 19 dintre cele 27 state membre ale Uniunii Europene – inclusiv cea a naţiunilor exportatoare de medicamente precum Franţa şi Belgia.

Prima încercare a Uniunii Europene de a stabili limite maxime pentru microelementele nutritive, a eşuat

Ideea de a introduce limite maxime pentru microelementele nutritive nu este nouă, iar scrisoarea doamnei Klöckner chiar citează tentativa anterioară eşuată. Datorită protestelor vehemente din partea Dr.Matthias Rath şi a consumatorilor de vitamine din întreaga Europă, aşa numita Directivă a Suplimentelor Alimentare 2002/46/EC  a fost adoptată în 2002 fără ca limitele maxime să fie definite. Totuşi, adoptarea acestei legislaţii a lăsat deschisă „uşa din spate” pentru ca astfel de niveluri să fie stabilite în viitor. Însă sugestiile din acest an nu sunt deloc noi, deoarece scrisoarea doamnei Klöckner face referire la un document din iunie 2006. Cunoscută în Germania pentru apropierea sa de gigantul chimic şi farmaceutic BASF, Klöckner alături cei 18 colegi ai săi solicită acum o acţiune din partea Comisiei Europene – organismul executiv al Europei.

În maniera lor secretă tipică, birocraţii europeni au stabilit deja un grup de presupuşi „experţi” care să dezbată nivelurile maxime ale microelementelor nutritive în suplimentele alimentare. Prezentarea Comisiei Europene şi a Autorităţii Europene pentru Siguranţa Alimentaţiei (European Food Safety Authority, EFSA) nu au fost publicate, totuşi, ceea ce împiedică posibilitatea ca ele să fie examinate de cetăţenii vizaţi. Nu că ne-am fi aşteptat la transparenţă din partea Uniunii Europene, desigur. Încă de la începutul existenţei acestei structuri nedemocratice, influenţa industriei farmaceutice s-a făcut simţită prin toate coridoarele şi birourile acţionarilor săi de la Bruxelles şi Strasbourg.

Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE” demonstrează că arhitecţii cheie ai Uniunii Europene  au fost recrutaţi din rândurile aceloraşi tehnocraţi care proiectaseră anterior planurile unei Europe postbelice sub controlul naziştilor.

Neglijarea cercetărilor şi riscarea vieţilor a milioane de oameni

Această încercare disperată de a reglementa utilizarea suplimentelor alimentare eficiente, sigure, fără efecte secundare riscă acum vieţile a milioane de oameni din Europa. Microelementele nutritive sunt singura opţiune fundamentată ştiinţific de îmbunătăţire a sănătăţii. Descoperirile revoluţionare ale Dr.Rath de la începuturile anilor 1990 şi munca de pionierat desfăşurată la Institutul de Cercetare Dr.Rath de atunci încoace au declanşat o amploare fără precedent a cercetărilor în domeniul vitaminelor. Rezultatele acestui demers pot fi văzute în publicarea a zeci de mii de lucrări în PubMed, cea mai mare bază de date ştiinţifice disponibilă online. În fiecare lună se adaugă noi dovezi ştiinţifice acestei biblioteci deschise despre care organismele de la guvernarea Uniunii Europene nu vor să ştiţi.

Avem nevoie de voi să ne ajutaţi în oprirea acestui efort – şi al oricăror încercări viitoare – de a discredita sau interzice vitaminele. Accesul la aceste elemente esenţiale ale vieţii a fost asigurat pentru această generaţie şi toate cele viitoare. De aceea am lansat o petiţie cu scopul de a asigura acces la sănătatea naturală ca drept inalienabil al omului.

Dacă nu ai semnat încă petiţia noastră Accesul liber la sănătatea naturală trebuie să devină un Drept al Omului, acum este momentul potrivit să te faci auzit! Semnează petiţia. Apoi spune despre ea tuturor persoanelor cu care vii în contact, pentru a le oferi şansa să o susţină şi ei. Răspândeşte cât mai mult informaţia cu privire la cele mai recente ameninţări de la Bruxelles şi împărtăşeşte mesajul că cea mai bună şansă a noastră de a ne proteja drepturile este să aderăm la comunitatea din ce în ce mai largă pe plan mondial, formată din oamenii care susţin sănătatea naturală.

Articol de Nico Molitor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/10/the-brussels-eu-and-its-deadly-plan-to-implement-maximum-amounts-for-micronutrients/

Publicat cu permisiune