9 23 news max

Vaccinarea animalelor împotriva COVID-19: cât mai permit oamenii să fie prostiți?

Cea mai recentă „bulă” din campania media globală pentru a impune vaccinarea publicului larg este povestea că acum grădinile zoologice din întreaga lume încep să își vaccineze cele mai prețioase animale. Acesta este un bun exemplu al modului în care faptele științifice sunt răsturnate și opinia mondială este manipulată în numele industriei farmaceutice de miliarde de dolari.

În ultimele săptămâni, mass-media din întreaga lume a raportat că animalele din grădina zoologică sunt vaccinate împotriva infectării cu coronavirus, inclusiv în grădini zoologice importante precum Denver, Oakland și Detroit. Tigrii, urșii, leii montani și dihorii au fost primii care au primit acest „vaccin pentru animale”.

Autorizat de „Departamentul pentru Agricultură” al guvernului SUA, aproape 70 de grădini zoologice și sanctuare ale faunei sălbatice din SUA au primit deja vaccinuri ca parte a unui efort experimental de vaccinare care cuprinde în final 100 de specii de mamifere.

Conform acestor rapoarte, acest efort este întreprins pentru a preveni răspândirea pandemiei COVID-19 de la oameni la animale.

În timp ce milioane de oameni din întreaga lume vorbesc despre această „campanie” și se gândesc cum să își protejeze animalele de companie acasă, nu își dau seama că tocmai au căzut pradă uneia dintre cele mai fatidice înșelăciuni din istoria medicinei.

Scopul acestui articol este de a expune această farsă și de a informa oamenii lumii despre realităţile ştiinţifice.

Realitatea ştiinţifică este:

  1. Pandemia COVID-19 este o pandemie specifică omului. Deşi coronavirusurile pot infecta şi  animalele, acestea nu se îmbolnăvesc grav sau nu mor din cauza acestor infecții.
  2. Toate animalele de laborator utilizate în general pentru a studia bolile nu pot fi utilizate pentru a studia COVID-19, deoarece pur și simplu nu dezvoltă simptome severe în urma infectării cu coronavirus. Această dilemă i-a obligat pe cercetătorii din întreaga lume să creeze noi modele de animale modificate genetic pentru a putea chiar studia simptomele severe ale COVID-19. [Referinţă]
  3. Motivul principal al acestui fenomen poate fi explicat științific: în esență, toate animalele superioare – în afară de oameni și primate subumane – produc cantități zilnice mari de vitamina C în corpul lor prin transformarea moleculelor de zahăr (glucoză) în această vitamină.
  4. Capacitatea corpului uman de a produce această vitamină importantă s-a pierdut la înaintaşii omului și, ulterior, toți descendenții – inclusiv toți oamenii care trăiesc astăzi – au devenit dependenți de obținerea unei cantități suficiente de vitamina C din alimentaţia zilnică.
  5. Două funcții ale vitaminei C sunt deosebit de importante pentru prevenirea infectărilor cu coronavirus. În primul rând, vitamina C este responsabilă pentru producția optimă de colagen și alte molecule de întărire care determină nivelul de protecție oferit de „țesutul barieră” dintre corpul nostru și mediul său – și anume pielea, plămânii și intestinul – precum și tăria pereţilor vaselor de sânge și altor organe. Al doilea rol important al vitaminei C este de a optimiza funcția sistemului imunitar în combaterea și în cele din urmă uciderea virusului într-un proces numit „fagocitoză”.
  6. Vitamina C este singura substanță – naturală sau sintetică – despre care s-a demonstrat într-un studiu clinic că reduce semnificativ rata mortalității la pacienții cu COVID-19 sever infectați spitalizați în terapie intensivă. Acest studiu clinic control-placebo, realizat în Wuhan, China, orașul în care a început pandemia, a arătat că 24 de grame pe zi de vitamina C administrată intravenos au redus cu aproape jumătate rata mortalității pacienților cu COVID-19 în forme severe. [Referinţă]
  7. Vitamina C este o substanță naturală conținută în multe fructe și legume. În combinație cu alte vitamine și substanțe naturale specifice, s-a demonstrat științific că acest element nutritiv combate infectarea cu coronavirus a celulelor corpului uman. Oamenii de știință de la Institutul de Cercetare Dr. Rath  din California au dezvoltat o combinaţie de compuși naturali care pot bloca toate căile esențiale ale infectării cu coronavirus, inclusiv inhibarea „deschizătorilor de uși” virali (receptori) de pe suprafața celulelor corpului uman, blocând intrarea virusului în interiorul celulelor și scăderea mecanismului din interiorul celulelor corpului uman, necesară pentru multiplicarea virală – condiția preliminară pentru ca infecția cu coronavirus să se transforme într-o boală COVID-19. [Referinţă]

Răspândirea adevărului ştiinţific, condiţie preliminară pentru încheierea pandemiei COVID-19

Promovarea „campaniei de vaccinare a animalelor” către mii de grădini zoologice și sute de milioane de proprietari de animale de companie din întreaga lume este o campanie de înșelăciune, de proporții fără precedent.

Această farsă nu este o coincidență. Se întâmplă în interesul activității de investiții farmaceutice de miliarde de dolari cu vaccinuri, care vrea ca lumea să creadă că produsele sale brevetate – vaccinurile – sunt singurul răspuns la pandemia de coronavirus.

Permiterea acestei păcăleli să continue necontestată nu este o opțiune. O astfel de satisfacție ar priva omenirea de oportunitatea de a înțelege una dintre cele mai importante căi pentru a ajuta la controlul pandemiei de coronavirusul. Mesajul este clar: nivelurile ridicate de vitamina C protejează în esență toate speciile vii de pe pământ de dezvoltarea unei pandemii COVID-19. Cât timp își mai poate permite cea mai inteligentă specie de pe Pământ – ființa umană – să ignore acest fapt științific?

O cantitate zilnică optimă de vitamina C și alte microelemente nutritive cu baze ştiinţifice, sub formă de alimente bogate în vitamine sau suplimente nutritive, poate fi utilizată imediat de către oamenii lumii pentru a pune capăt pandemiei actuale.

Bibliografie:

Articol de Maxime Lahaye

Contact: maxime.lahaye@dr-rath-foundation.org

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/09/vaccinating-animals-against-covid-19-how-long-will-the-people-of-the-world-allow-themselves-to-be-fooled/

Publicat cu permisiune