Vaccinarea obligatorie – următorul pas pentru Covid-19?

„După aproape un an de acoperire media în privinţa coronavirusului, nu ar fi deloc surprinzător ca un mare procent al unei populaţii deja înfricoşate să îşi exercite dreptul de a nu fi supusă la ceea ce ar fi ca un asalt de artilerie sub legislaţia britanică: tratamentul medical fără consimţământ”. [Sursa: ukhumanrightsblog.com]

COMENTARIU

Încă de la procesele postbelice de la Nurnberg a fost acceptat principiul că, în afară de anumite excepţii, administrarea unui tratament medical fără consimţământ reprezintă o încălcare a legilor interrnaţionale ale drepturilor omului. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, medicii nazişti au folosit deţinuţii din lagărele de exterminare de la Auschwitz şi alte lagăre de concentrare ca pe cobai în experimente medicale criminale care au implicat folosirea de medicamente şi vaccinuri produse de Bayer şi alte firme ale trustului IG Farben. Acuzaţi de crime de război şi crime împotriva umanităţii, uneii dintre medicii nazişti responsabili au fost condamnaţi la moarte pentru rolul pe care l-au avut în aceste experimente.

Totuşi, recent un grup de academicieni a prezentat Parlamentului Marii Britanii dovezi scrise în sprijinul propunerii ca populaţia să fie supusă vaccinului obligatoriu împotriva coronavirusului ca o „condiţie a eliberării de sub restricţionarea libertăţilor, ocazionată de pandemie, inclusiv libertatea de mişcare şi asociere”. Discuţii similare au loc la ora actuală în SUA, Brazilia, Israel şi alte ţări.

Aşa numitele „vaccinuri genetice” al căror principiu activ se bazează pe introducerea de material genetic (ADN sau ARN) în celulele umane, prezintă pericole deosebite. Această tehnologie este încă în stadiu experimental şi este asociată cu efecte secundare grave. Efectele pe termen lung ale acestor vaccinuri, care constă din introducerea de gene artificiale în celulele ADN-ului uman sunt la ora actuală complet necontrolabile. Utilizarea în masă a acestei tehnologii ar putea modifica genomul uman ireversibil, pentru multe generaţii de acum înainte.

Află mai multe despre pericolul luptei împotriva coronavirusului cu „vaccinuri genetice”, vizitând site-ul Dr.Rath Education (în limba engleză)

Află mai multe despre cum carantina ocazionată de coronavirus şi restricţiile similare contravin flagrant Declaraţiei Drepturilor Omului a Naţiunilor Unite din 1948, citind acest articol de pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/11/compulsory-vaccination-the-next-step-for-covid-19/

Publicat cu permisiune