drugs

Vânzările anuale de medicamente vor ajunge la 1,6 trilioane $ până în 2025

“Cheltuielile globale pentru medicamente vor ajunge la aproximativ 1,6 trilioane de dolari până în 2025, potrivit unui nou raport de cercetare.” [Sursa: pharmexec.com]

COMENTARIU

Estimarea acestui raport, de 1,6 trilioane $, exclude cheltuielile pentru vaccinurile COVID-19, care sunt de așteptat să crească și mai mult nivelul vânzărilor globale de produse farmaceutice. Prin urmare, în mod revelator, Murray Aitken, vicepreședinte senior și director executiv al organizației care a scris raportul, a declarat că „succesul țărilor din întreaga lume în implementarea unui program global de vaccinare – fără precedent în ceea ce privește viteza și domeniul de aplicare – va fi cheia  perspectivelor pentru toate consumurile de medicamente până în 2025 și ulterior. ” După cum am subliniat anterior, cartelul farmaceutic încearcă să constrângă lumea să accepte vaccinările anuale COVID-19 ca normalitate.

Află mai multe despre istoria întunecată a cartelului farmaceutic care vă este ascunsă de presa centrală, citind acest articol de pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/05/global-drug-spending-to-reach-1-6-trillion-by-2025/

Publicat cu permisiune