8 12 news2

Varianta Delta ar putea fi transmisă tocmai de cei vaccinaţi împotriva COVID-19

“Există semne că oamenii care au fost vaccinați împotriva COVID-19 ar putea să transmită varianta Delta a virusului la fel de ușor ca și cei nevaccinaţi , spun oamenii de știință de la Public Health England.” [Sursa: cyprus-mail.com]

COMENTARIU

Cum varianta Delta este acum tulpina dominantă a coronavirusului la nivel global, această descoperire a Public Health England reflectă cea mai recentă poziție a Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (Center for Disease Control and Prevention, CDC) din Statele Unite, care afirmă„persoanele complet vaccinate care prezintă infectări cu varianta Delta pot transmite virusul și altora. ” CDC observă, de asemenea, că „varianta Delta pare să producă aceeași încărcătură virală atât la persoanele nevaccinate, cât și la persoanele complet vaccinate”.

Având în vedere că firmele farmaceutice fac presiuni pentru ca oamenilor să li se administreze o a treia doză de vaccinuri împotriva COVID-19,  urmând a se continua cu doze anuale, se pare că infecţiozitatea variantei Delta va fi utilizată ca propagandă în vederea atingerii acestor obiective.

Totuşi, ideea este că vaccinurile singure nu pot oferi o soluție pe termen lung la pandemia de COVID-19. În schimb, trebuie să analizăm abordările care utilizează vitamina C în combinație cu alte microelemente nutritive. Spre deosebire de vaccinurile împotriva COVID-19, cercetările arată că microelementele nutritive naturale pot regla în siguranță sistemele celulare umane astfel încât acestea să devină capabile să se protejeze împotriva tuturor variantelor sau mutațiilor coronavirusului.

Află mai multe despre cercetările care arată că microelementele nutritive pot reduce riscul transmiterii coronavirusului precum şi gravitatea bolii în rândul populaţiei nevaccinate, citind acest articol de pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/08/delta-variant-may-be-transmitted-by-those-vaccinated-for-covid-19/

Publicat cu permisiune