Vitamina C împotriva SARS

INFORMAŢII DE SĂNĂTATE PUBLICĂ

Ceea ce toată lumea ar trebui să ştie – dar OMS nu vă spune – despre protecţia naturală împotriva noii epidemii

ŞTIAŢI CĂ… ?

Oamenii din Hong Kong, Asia şi din întreaga lume, se tem de virusul Sindromului Acut Respirator Sever (SARS). Dar este această teamă cu adevărat justificată? Este demonstrat ştiinţifică că toate virusurile care au fost investigate pot fi blocate de anumite elemente nutritive esenţiale specifice. Substanţa naturală acid ascorbic (vitamina C) este cunoscută pentru capacitatea de a reduce sau chiar de a bloca complet replicarea tuturor virusurilor cărora îi este aplicată. Bolile virale sunt necunoscute în lumea animală, deoarece majoritatea animalelor – spre deosebire de om – produc mari cantităţi de vitamina C în corpurile lor. Mai mult, virusurile se răspândesc în organism folosind aceleaşi enzime (colagenaze) care pot fi parţial sau total blocate cu ajutorul aminoacidului natural lizină. Mai multe investigaţii clinice documentează rolul benefic al vitaminei A şi a altor elemente nutritive esenţiale în întărirea sistemului imunitar.

Informaţia despre faptul că există substanţe naturale disponibile pentru a ajuta la protejarea milioanelor de oameni împotriva SARS trebuie răspândită în întreaga lume, imediat. Aceste substanţe naturale nu numai că sunt eficiente, dar de asemenea nu au efecte secundare şi – ceea ce este cel mai important – sunt disponibile pretutindeni în lume, chiar acum.

În această situaţie, oamenii lumii privesc către organizaţiile responsabile de problemele de sănătate globală, căutând ajutor şi sfaturi. Dar sunt dezamăgiţi. Faptul că Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) eşuează atât de grav în diseminarea informaţiei salvatoare de vieţi despre măsurile de sănătate naturală, nebrevetabilă, nu este o coincidenţă. Acest lucru denotă faptul că OMS nu serveşte în primul rând interesele de sănătate ale oamenilor din întreaga lume ci aparent este influenţată de interesele marilor sponsori corporatişti – industria farmaceutică. Această industrie de investiţii se bazează pe vânzarea de medicamente sintetice brevetate.

Faptul că informaţia salvatoare de vieţi despre măsurile din domeniul sănătăţii naturale, de luptă împotriva epidemiei SARS este ascunsă oamenilor lumii este un gest iresponsabil şi trebuie stopat imediat. Oamenii lumii nu mai pot tolera ca sănătatea şi viaţa lor să fie sacrificate în interesele multimiliardarei „afaceri cu boala” bazate pe medicamente brevetate, a industriei farmaceutice.

Fac apel la fiecare persoană, la fiecare profesionist din domeniul sănătăţii şi la toţi oficialii guvernamentali  să se familiarizeze cu datele ştiinţifice despre utilizarea vitaminelor în lupta împotriva bolilor virale, inclusiv SARS.

Al dumneavoastră sincer,

 

 

 

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2003/04/vitamin-c-against-sars/

Publicat cu permisiune