comment0777

Vitamina D ar putea ameliora psoriazisul

Noi cercetări sugerează că mărirea aportului de vitamina D ar putea reduce simptomele psoriazisului, boală inflamatorie cronică de piele.
Sursa: medicalxpress.com

COMENTARIU

Boală inflamatorie cronică a pielii, autoimună, caracterizată prin piele îngroșată, roșie, cu pete de culoare argintie, psoriazisul afectează între 2 și 3% din populația lumii. Medicina convenţională nu are un remediu satisfăcător pentru această boală, ceea ce înseamnă că pacienților li se oferă, în esență, gestionarea simptomelor pe tot parcursul vieții prin utilizarea mai multor medicamente. Cu toate acestea, aceste medicamente prezintă inevitabil riscul de reacții adverse.

În schimb, ilustrând siguranța și eficienţa abordării  psoriazisului din perspectiva medicinei celulare,  Institutul de Cercetare Dr.Rath a publicat un raport de caz impresionant al unei femei de 36 de ani care suferea de o formă severă a bolii, de la 22 de ani. Înainte de a adopta abordarea medicinei celulare, boala era prezentă peste tot pe corpul femeii, cu excepţia feţei. Ea a folosit creme topice timp de 14 ani, fără nicio îmbunătățire semnificativă.

În timp ce își continua tratamentul obișnuit, femeia și-a îmbunătățit obiceiurile alimentare și a început să ia o combinație specifică de microelemente nutritive care conţine vitamina C, lizină, prolină și alte microelemente nutritive în proporții sinergice. În doar șase luni, psoriazisul ei se vindecase complet.

Află mai multe despre beneficiile impresionante ale microelementelor nutritive în psoriazis, citind acest articol pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2018/03/vitamin-d-could-provide-psoriasis-relief/

Publicat cu permisiune