Vitamina D în doze mari prezintă beneficii în cazul cancerului colorectal în stadiu avansat

Rezultatele unui studiu clinic restrâns sugerează că suplimentarea chimioterapiei cu doze mari de vitamina D poate prezenta beneficii în cazul pacienţilor cu cancer colorectal metastatic, în sensul încetinirii progresului bolii.

COMENTARIU

Deşi faptul că cercetătorii convenţionali în domeniul cancerelor măcar iau în considerare microelementele nutritive pentru tratamentul cancerului, utilizarea unei singure vitamine în combinaţie cu chimioterapia, nu este un răspuns pentru controlul acestei boli. Şi o astfel de abordare nici nu poate face nimic pentru a împiedica apariţia cancerului, în primul rând. Chimioterapia este atât de toxică încât, în unele spitale, pacienţii cu cancer mor în decurs de 30 de zile de la iniţierea tratamentului.

Din fericire, în cazul cancerului de colon, cercetările conduse de oamenii de ştiinţă de la Institutul de Cercetare Dr.Rath arată că suntem pe calea de a o controla pe cale naturală. Munca lor a arătat că o combinaţie de anumite microelemente nutritive specifice care lucrează sinergic, pot ţinti în mod eficient mai multe mecanisme ale cancerului, în mod simultan. Ei au documentat prin multe studii că vitamina C, lizina, prolina, extractul de ceai verde şi alte microelemente nutritive în proporţii sinergice pot fi eficiente în stoparea metastazei (răspândirea celulelor canceroase), diminuarea dimensiunii tumorilor şi eliminarea celulelor canceroase fără a dăuna celulelor sănătoase.

Află mai multe despre abordarea Dr.Rath privind prevenirea şi controlul necesar al cancerului, citind cartea revoluţionară pe care o semnează alăuri de Dr. Aleksandra Niedzwiecki, Victorie asupra cancerului

Află despre cercetările care au concluzionat că răspândirea cancerului este încurajată de chimioterapie, citind acest articol de pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2019/04/high-dose-vitamin-d-shows-benefit-in-patients-with-advanced-colorectal-cancer/

Publicat cu permisiune