Vitamina D în doze regulate poate diminua riscul de cancer

Vitamina D în doze regulate poate diminua riscul de cancer, după cum sugerează rezultatele unor noi cercetări.

COMENTARIU

Puțin câte puțin, oamenii de știință și mass-media centrală încep să accepte rolul microelementelor nutritive esențiale în prevenirea și controlul cancerului. Fără îndoială, descoperirile revoluționare ale Dr.Rath și studiile științifice desfășurate la Institutul de Cercetare Dr.Rath sub conducerea Dr. Aleksandra Niedzwiecki au constituit o forță majoră în instalarea acestei schimbări.

Acestea fiind spuse, totuși, nici știința nici mass media centrală nu se focalizează încă pe faptul că, pentru un efect optim, nu este suficient un singur element nutritiv pentru prevenirea sau controlul cancerului. După cum au arătat, în repetate rânduri, studiile publicate de cercetătorii de la Institutul de Cercetare Dr.Rath, pentru rezultate optime sunt necedare combinații de microelemente nutritive alese cu grijă, care să fie echilibrate conform principiului sinergiei microelementelor nutritive.

Află mai multe despre abordările naturale pentru prevenirea și controlul cancerului, prin blocarea tuturor mecanismelor cheie care fac din această boală o boală mortală, citind cartea salvatoare de vieți scrisă de Dr.Rath și Dr.Niedzwiecki, Victorie asupra cancerului.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2018/03/regular-doses-of-vitamin-d-could-lower-your-risk-of-cancer/

Publicat cu permisiune