Vitamina D măreşte şansele de supravieţuire în caz de cancer mamar

Noi cercetări au descoperit că administrarea de suplimente cu vitamina D în urma diagnosticării cu cancer mamar este asociată cu o creştere cu 20% a ratei de supravieţuire.

COMENTARIU

Acest studiu de bazează pe cercetări anterioare care au arătat deja că nivelurile crescute ale vitaminei D sunt asociate cu un risc mai scăzut de cancer mamar. Totuşi, în cele din urmă, pentru cea mai eficientă prevenţie şi cel mai eficient control al cancerului, niciun element nutritiv utilizat individual nu este suficient. În schimb, este nevoie de o combinaţie sinergică de elemente nutritive.

Cercetările desfăşurate de oamenii de ştiinţă de la Institutul de Cercetare Dr.Rath au dovedit că o combinaţie specifică de microelemente nutritive poate controla în mod eficient stadii multiple ale cancerului mamar. Combinaţia folosită în acest studiu a inclus vitamina C, aminoacizii lizină şi prolină şi extractul de ceai verde, galatul de epigalocatehină (EGCG)

Află mai multe despre abordarea Institutului de Cercetare Dr.Rath în privinţa cancerului, citind cartea Victorie asupra cancerului semnată de Dr.Rath şi Dr.Aleksandra Niedzwiecki.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2018/09/vitamin-d-could-increase-survival-rates-for-breast-cancer-patients/

Publicat cu permisiune