Vitamina D poate preveni instalarea insuficienței cardiace, ulterior unui infarct miocardic

Noi cercetări arată cum vitamina D poate contribui la protecția țesutului cardiac și preveni instalarea insuficienței cardiace în urma unui infarct miocardic.

COMENTARIU

Zeci de milioane de oameni din întreaga lume suferă de insuficiență cardiacă, manifestată prin dispnee, edem și oboseală. În ultimele câteva decenii, numărul pacienților care suferă de această afecțiune invalidantă s-a triplat. Acest lucru se datorează în mare măsură faptului că până acum cauzele sale au fost insuficient sau deloc înțelese. Deși în unele cazuri insuficiența cardiacă survine ca urmare a unui infarct miocardic, în majoritatea cazurilor, cum sunt cardiomiopatiile, se dezvoltă fără niciun eveniment cardiac anterior.

Pentru a afla cum abordările Dr.Rath în domeniul medicinei celulare aduc o descoperire revoluționară în sprijinul înțelegerii cauzelor, prevenirii și tratamentului secundar al insuficienței cardiace  și felul în care aceasta poate fi eradicată prin realimentarea organismului cu vitamine și microelemente nutritive care lipsesc din celulele mușchiului cardiac, citește acest articol de pe site-ul nostru.

 

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2018/03/vitamin-d-may-help-prevent-heart-failure-after-heart-attack/

Publicat cu permisiune