Vitamina D poate scădea riscul de dezvoltare a diabetului

Un nou studiu sugerează că vitamina D poate susţine o mai mare sensibilitate la insulină, reducând astfel nivelul glucozei în sânge şi riscul dezvoltării diabetului tip 2 (insulinoindependent)

COMENTARIU

Cercetarea ştiinţifică desfăşurată de Dr.Rath  precum şi numeroase studii clinice independente au documentat rolurile importante ale unei combinaţii specifice de elemente nutritive, printre care vitaminele C, E, B, magneziu şi crom, pentru  a ajuta cu succes la prevenirea diabetului şi normalizarea nivelului zahărului în sânge. De exemplu, un studiu publicat încă din 1937 a arătat că pacienţii diabetici care iau 300-500 mg de vitamina C pe zi şi-au îmbunătăţit semnificativ nivelul de glucoză. Cercetătorii au descoperit că nivelul zahărului în sânge a scăzut în medie cu 30%, necesarul zilnic de insulină cu 27% şi prezenţa zahărului în urină a fost aproape eliminată.

Află mai multe despre abordările naturale în controlul diabetului, citind capitolul 7 din cartea salvatoare de vieţi a Dr.Rath, De ce animalele nu fac infarct…dar oamenii, da ! Urmând cu atenţie recomandările medicinei celulare din această carte este posibil să previi cu succes instalarea diabetului insulinoindependent şi de asemenea să controlezi afecţiunile diabetice existente şi complicaţiile acestora.

Află mai multe despre tratamentul natural al diabetului insulinoindependent, inclusiv modul în care vitamina C şi glucoza concurează între ele pentru a intra în celule, citind acest articol de pe site-ul nostru.

Sursa; https://www.dr-rath-foundation.org/2019/01/vitamin-d-could-lower-risk-of-developing-diabetes/

Publicat cu permisiune