Wikipedia şi articolul său despre Dr.Matthias Rath

Dacă veţi căuta pe internet informaţii despre Dr.Matthias Rath şi activitatea sa, poate cu scopul de a evalua validitatea declaraţiilor sale publice din New York Times şi alte ziare, fără îndoială veţi găsi o mulţime de opinii despre el. Când citiţi aceste opinii aţi putea fi surprinşi de agresivitatea unora dintre oponenţii Dr.Rath şi v-aţi putea întreba de ce aleg să reacţioneze astfel.

Unul dintre site-urile web pe care probabil le-aţi găsit în cursul căutării de informaţii despre Dr.Rath este Wikipedia. Până aţi ajuns la site-ul Fundaţiei noastre, poate că aţi considerat Wikipedia ca pe o sursă de informaţie independentă. Poate aţi crezut chiar că oricine poate contribui şi că este o unealtă a democraţiei în era digitală. Totuşi, după cum arătăm aici, nimic nu este mai departe de adevăr.

Dezvăluirea adevărului despre Wikipedia

Sub mantia „democraţiei”, „libertăţii de exprimare” şi „societăţii deschise”, Wikipedia s-a dezvoltat ca un vehicul de influenţare şi control al opiniei publice din întreaga lume. Găzduită de aşa numita Fundaţie Wikimedia, Wikipedia este controlată de grupuri speciale de interese.

Unul dintre „părinţii fondatori” ai Fundaţiei Wikimedia este George Soros, preşedinte al Soros Fund Management LLC, un investitor de frunte în afacerea cu petrol şi medicamente la nivel global. În mod semnificativ, aşa numitul Institut pentru o Societate Deschisă al lui Soros a fost un finanţator proeminent al Fundaţiei Wikimedia.

Site-ul Fundaţiei de Sănătate Dr.Rath este unul dintre puţinele locuri pe internet unde găsiţi această informaţie.

Wikipedia şi defăimarea făţişă a Dr.Rath

Pentru a-şi proteja interesele, Cartelul Petrolului şi Medicamentelor se foloseşte de indivizi aflaţi sub controlul său ideologic precum Jimmy Wales, care sunt zugrăviţi ca „fondatori” sau „administratori” ai Wikipedia. Wales este vizibil părtinitor şi împotriva terapiilor naturale şi îşi descrie pro-oponenţii ca „şarlatani nebuni”.

În consecinţă, orice informaţie aţi încerca să publicaţi pe Wikipedia, şi care ameninţă interesele Cartelului Petrolului şi Medicamentelor, este atent monitorizată şi rapid înlăturată de „păzitorii porţilor” acesteia. Subiectele ţintă ale acestor păzitori sunt energiile alternative şi progresele în domeniul sănătăţii naturale cu baze ştiinţifice. Prin manipularea articolelor de pe Wikipedia pe aceste subiecte, păzitorii porţilor tind să submineze valoarea lor ştiinţifică şi să defăimeze deschis pro-oponenţi ai acestora precum Dr.Rath.