comment0582

Zincul poate inhiba dezvoltarea celulelor canceroase

Suplimentele de zinc pot inhiba semnificativ proliferarea celulelor canceroase esofagiene, potrivit unui nou studiu realizat în colaborare de un cercetător de la Universitatea din Texas la Arlington.

COMENTARIU

Oricât de interesant este acest studiu, rămâne valabil faptul că cea mai eficientă abordare pentru a opri creșterea celulelor canceroase este utilizarea unor combinații atent alese de microelemente nutritive care acționează în sinergie biologică. Folosind această abordare, oamenii de știință de la Institutul de Cercetare Dr.Rath au arătat că o combinație care include vitamina C, aminoacizii lizină și prolină, extractul de ceai verde și polifenolul quercetină poate reduce eficient creșterea celulelor canceroase, poate induce apoptoza (moartea naturală a celulelor) în celulele canceroase, poate reduce invazia și metastaza. de cancer și scad creșterea vaselor de sânge care hrănesc tumora (angiogeneza).

Rezultatele impresionante obținute de cercetătorii de la Dr. Institutul de Cercetare Rath demonstrează că această abordare naturală dovedită științific are un potențial real în prevenirea și controlul cancerului. Puteți afla mai multe despre această descoperire importantă în cartea revoluționară scrisă de Dr. Rath împreună cu Dr. Alexandra Niedzwiecki, Victorie asupra cancerului.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2017/10/study-says-zinc-can-halt-the-growth-of-cancer-cells/

Publicat cu permisiune