Ziua Mondială a Cancerului: Milioane de pacienţi mor fără să ştie adevărul

În fiecare an, la data de 4 februarie, se sărbătoreşte Ziua Mondială a Cancerului, cu scopul creşterii conştientizării, a încurajării prevenirii, detectării şi tratamentului acestei boli. Sub coordonarea organizaţiilor de caritate care se folosesc de reflectoarele mass-media pentru a le stimula campaniile de colectare de fonduri, impresia pe care o lasă este aceea că descoperirea aşa-ziselor medicamente ”miraculoase” şi învingerea cancerului vor fi posibile numai dacă noi cu toţii contribuim cu suficientă generozitate. Totuşi, ceea ce aceste organizaţii caritabile nu ne spun este că vânzările industriei farmaceutice la scară globală se ridică la peste 1 TRILION de dolari  anual. Mai mult, până în anul 2018 se estimează o creştere a acestei cifre de vânzări până la nivelul de 1.3 trilioane de dolari pe an. ?i atunci ne punem întrebarea: de ce o industrie care rulează trilioane de dolari pe an aşteaptă ca noi să donăm bani pentru a-i susţine cercetările?

Adevărul este că industria farmaceutică nu este nici pe departe o industrie a sănătăţii, ci o industrie de investiţii. În loc să caute vindecarea bolilor, forţa sa conducătoare este profitul pe care îl produce pentru acţionarii săi. Dacă vă îndoiţi, puneţi-vă întrebarea ce interes au companiile farmaceutice să elimine cancerul ca flagel al umanităţii, dacă acest lucru ar însemna în acelaşi timp distrugerea uriaşelor venituri pe care le obţin ca urmare a perpetuării bolii?

De îndată ce înţelegem acest lucru, se clarifică imediat şi alte aspecte al abordării cancerului şi bolilor în general, de către industria farmaceutică. De exemplu, deşi chimioterapia ucide celulele canceroase, în acest proces sunt distruse şi celule sănătoase. Acesta este motivul pentru care medicamentele utilizate în chimioterapie au o mare varietate de efecte adverse toxice, printre care noi tumori canceroase şi alte boli. Totuşi, pentru industria farmaceutică acesta este un rezultat foarte profitabil, deoarece inevitabil conduce la prescrierea şi mai multor medicamente care au la rândul lor efecte adverse ce contribuie la deteriorarea sănătăţii pacientului. Este un cerc vicios şi o licenţă de tipărire de bani pentru industria farmaceutică.

Mai rău este faptul că medicamentele nici măcar nu se adresează cauzei primare a cancerului: şi anume deficitul cronic de vitamine, minerale, aminoacizi şi alte microelemente nutritive. În această privinţă, nu este o coincidenţă faptul că studii desfăşurate în diferite ţări arată clar faptul că nivelul microelementelor nutritive din alimentaţia noastră a scăzut dramatic pe durata ultimei jumătăţi de secol şi foarte probabil chiar mai mult.

Dar industria farmaceutică ignoră în mod deliberat toate acestea, deoarece vitaminele şi alte terapii eficiente din sfera sănătăţii naturale, deşi ţintesc cauza primară a cancerului, ameninţă modelul său de afaceri. Iar cel mai important lucru este că, spre deosebire de medicamentele chimice sintetice, substanţele naturale nu pot fi brevetate.

Moartea cauzată de necunoaşterea adevărului

Tragedia Zilei Mondiale a Cancerului este aceea că peste 8 milioane de oameni mor în fiecare an ca o consecinţă a faptului că nu ştiu adevărul: Victoria asupra cancerului ESTE posibilă! Cu ajutorul unei echipe de cercetători ştiinţifici de la Institutul de Cercetare Dr. Rath sub coordonarea Dr. Aleksandra Niedzwiecki, Dr. Rath a identificat o combinaţie specifică de microelemente nutritive care poate netezi calea către transformarea cancerului într-o boală gestionabilă. Combinaţia include vitamina C, aminoacizii L-lizină şi L-prolină, extractul din ceai verde – galat de epigalocatehină (EGCG) – şi alte microelemente nutritive care lucrează în sinergie. Cercetarea extensivă a Dr.Rath – desfăşurată pe mai bine de o duzină de tipuri de celule canceroase – a arătat în mod repetat că această combinaţie de microelemente nutritive a fost capabilă să blocheze toate mecanismele cheie care fac din cancer o boală mortală.

După cum a spus Dr.Rath dintotdeauna, ”sănătatea nu ne este oferită de bunăvoie, trebuie să luptăm pentru ea”. De aceea, pentru Fundaţia noastră eradicarea cancerului depinde în principal de un factor cheie: cât de repede putem răspândi informaţia că această boală este controlabilă pe cale naturală? În vederea acestui scop, pe când milioane de vieţi sunt puse la zid, vă invităm să vă alăturaţi nouă pentru a ne ajuta ca o lume fără cancer să devină o realitate pentru toată lumea.

dr_rath_research_institute_science

Articol de Paul Anthony Taylor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2015/02/world-cancer-day-2015-millions-of-patients-dying-for-the-truth/

Publicat cu permisiune