vaccinating

Un grup de experţi din Danemarca analizează decesele survenite în urma vaccinării COVID-19

Agenţia Norvegiană a Medicamentului a desemnat un grup de experţi pentru a analiza cazul a 102 decese în rândul vârstnicilor vaccinaţi împotriva coronavirusului. [Sursa: legemiddelverket.no]

COMENTARIU

O parte dintre aceste decese se spune că ar fi legate de utilizarea vaccinului COVID-19 al companiei Pfizer. Acest vaccin folosește „acid ribonucleic mesager” (ARNm), o moleculă care conține cod genetic care instruiește organismul să producă proteine. Prin introducerea unei secvențe specifice de ARNm în organism prin intermediul unui vaccin, ideea este că aceasta va instrui celulele unei persoane să producă antigenii necesari și să genereze un răspuns imun împotriva coronavirusului.

Vaccinurile tradiționale au nevoie în general de aproximativ 10 ani pentru a fi finalizate, inclusiv testate pentru siguranţă și aprobate de organismele de reglementare. În schimb, vaccinul ARNm Pfizer a durat doar 10 luni pentru a fi finalizat. Prin urmare, încă nu există date pe termen lung care să demonstreze fără drept de apel că acest vaccin este sigur.

Părerea noastră este că vaccinurile de acest tip prezintă în prezent un risc imprevizibil pentru omenire. Tehnologia pe care se bazează este încă în stadiul experimental și este bine cunoscută ca fiind asociată cu efecte secundare grave. O utilizare în masă a acestei tehnologii ar putea schimba în mod ireversibil structura genetică a omenirii, pentru generațiile viitoare.

Află mai multe despre poziţia noastră în ceea ce priveşte vaccinurile contra coronavirusului, vizitând site-ul Dr. Rath Education.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/03/expert-group-in-norway-to-assess-deaths-reported-following-coronavirus-vaccination/

Publicat cu permisiune