Un nou studiu demonstrează că administrarea anterioară a chimioterapiei este asociată cu un risc crescut de deces în rândul pacienţilor cu coronavirus, care suferă de cancer pulmonar sau alte cancere toracice.
COMENTARIU
Tratamentul cu chimioterapie este extrem de toxic. Uciderea celulelor canceroase alături de miliarde de celule sănătoase intoxică întregul organism, fără discriminare. Pentru a înrăutăţi şi mai mult lucrurile, chimioterapia afectează în mod special celulele sănătoase din corp cu multiplicare rapidă precum celulele albe ale sângelui care ţin de sistemul imunitar. Prin urmare, în momentul când corpul unui pacient cu cancer are cea mai mare nevoie de o apărare eficientă împotriva toxinelor, celulele sistemului său imunitar sunt distruse în mod sistematic.
Privind lucrurile din această perspectivă, nu este deloc surprinzător faptul că utilizarea anterioară a chimioterapiei este asociată unui risc crescut de deces în rândul pacienţilor suferinzi de anumite tipuri de cancer, şi care se infectează cu coronavirus. Întrucât virusul poate slăbi plămânii şi cauza complicaţii precum pneumonie, sindrom de insuficienţă respiratorie acută şi septicemie, pacienţii care au suferit tratamente cu chimioterapie pentru cancer pulmonar vor comporta, evident, cel mai mare risc.
Află mai multe despre chimioterapie vizitând secţiunea „Adevărul despre chimioterapie” de pe site-ul nostru.
Află mai multe despre abordarea naturală care poate bloca toate mecanismele cheie care fac din cancer o boală mortală, citind cartea Victorie asupra cancerului de Dr.Rath şi Dr.Aleksandra Niedzwiecki
Publicat cu permisiune