Alimentaţia sănătoasă şi suplimentele nutritive ajută în lupta împotriva coronavirusului

O echipă internaţională de cercetători a publicat un nou raport care confirmă că o alimentaţie sănătoasă cu adaos de suplimente nutritive poate susţine sistemul imunitar al organismului şi să îi ofere cele mai mari şanse de a lupta împotriva coronavirusului.

COMENTARIU

Cercetările de pionierat efectuate la Institutul de Cercetare Dr.Rath au arătat că un grup de elemente nutritive printre care vitamina C, aminoacizii lizină şi prolină, extractele de ceai verde şi oligolementele lucrează împreună sinergic pentru a bloca proliferarea şi răspândirea virusurilor. După cum descrie Dr.Rath în recenta sa scrisoare deschisă despre pandemia de coronavirus, puteţi profita de aceste descoperiri ştiinţifice fie prin intermediul unei alimentaţii sănătoase, fie prin utilizarea de suplimente nutritive.

Vitamina C se găseşte din abundenţă în special în citrice, fructe de pădure, mere şi multe legume. Lizina se găseşte din abundenţă în carne, peşte, tofu, lapte, brânză şi mazăre. Extractele de ceai verde pot fi consumate în mod optim prin consumarea de cantităţi mari de ceai verde (preferabil organic). Oligoelementele utile se găsesc în nuci, fasole, cereale, peşte, brânză şi tofu.

În ce priveşte suplimentele, vitamina C şi lizina – dacă sunt luate individual – trebuie să fie consumate în cantităţi mai mari, de obicei de ordinul gramelor,pentru a fi eficiente în lupta împotriva virusurilor. Preferabil să fie combinate cu extract de ceai verde, prolină, N-acetil-cisteină şi anumite alte oligoelemente pentru a profita de efectul sinergic pe care îl produc.

Află cum o echipă de medici din China a raportat tratarea cu succes a pacienţilor cu coronavirus cu doze mari de vitamina C şi cum Asociaţia Medicală Shanghai recomandă oficial această abordare ca parte a protocolului său de tratament, citind acest articol de pe site-ul nostru

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/05/international-research-team-confirms-healthy-diet-with-supplements-supports-fight-against-coronavirus/

Publicat cu permisiune