Vaccination with spike code 853x480 1

Apel de urgenţă pentru încetarea utilizării vaccinurilor bazate pe ARN şi ADN

Într-o scrisoare de urgență adresată guvernelor Uniunii Europene și Statelor Unite, Dr. Matthias Rath solicită suspendarea imediată a vaccinărilor anti-COVID obligatorii folosind abordări bazate pe ARN și ADN. Citând noile cercetări publicate în revista științifică Viruses, Dr. Rath descrie modul în care s-a demonstrat că aceste intervenții medicale experimentale riscă să aibă efecte secundare potențial devastatoare. Efectuat de oamenii de știință de la universitățile din Stockholm și Umea din Suedia, studiul Viruses a constatat că proteina spike SARS-CoV-2 este capabilă să ajungă în miezul celulei (nucleu) și să inhibe semnificativ repararea daunelor ADN. Repararea eficientă a ADN-ului – software-ul biologic al fiecărei celule – este esențială pentru menținerea apărării noastre imunitare și pentru protejarea împotriva unei multitudini de boli, inclusiv cancerul.

Oamenii de știință suedezi avertizează că descoperirile lor implicate un risc semnificativ de efecte severe pe termen lung din strategiile de vaccinare împotriva COVID, deoarece vaccinurile utilizate în prezent fie injectează direct proteina spike specifică SARS-CoV-2 în organism fie induce producţia acesteia în corp. Pe baza acestor descoperiri, acum nu se mai pune problema dacă acesta vaccinuri vor provoca o avalanșă de efecte secundare și noi boli, ci când.

După cum subliniază Dr. Rath în scrisoare, publicarea acestei noi cercetări vine într-un moment în care politicienii – sub presiunea producătorilor europeni și americani de vaccinuri – cer ca întreaga populație să fie vaccinată obligatoriu anti-COVID, inclusiv copiii. Deja în ultimele zile, guvernul Austriei a anunțat că vaccinarea împotriva COVID-19 va deveni obligatorie în țara lor din februarie 2022. Austriecii care refuză să se vaccineze vor primi amenzi de 4.000 de dolari.

Având în vedere riscurile clare pentru sănătate ale vaccinurilor pe bază de ADN și ARN, Dr. Rath le cere factorilor de decizie politică din lume să suspende orice utilizare ulterioară a acestora. „Orice altă decizie este iresponsabilă”, spune el, „și pune în pericol cu ​​bună știință sănătatea și viața a milioane de oameni”. Dr. Rath adaugă că necesitatea unei astfel de acțiuni „este și mai convingătoare, deoarece abordări eficiente și sigure ale COVID sunt disponibile şi la îndemână”.

Deși în prezent este încă ignorată de liderii politici ai lumii, adevărul este că vitamina C în doze mari rămâne singura abordare terapeutică care s-a demonstrat clinic că reduce semnificativ rata mortalității cauzate de COVID-19 avansat. Un studiu de intervenție clinică randomizat, controlat cu placebo, efectuat la pacienți aflați în stadii avansate de infecție cu coronavirus, a constatat că dozele mari de vitamina C reduc rata mortalității aproape la jumătate, comparativ cu un grup de control care a primit placebo.

Cercetări suplimentare publicate în februarie 2021 de oamenii de știință de la Dr. Institutul de Cercetare Rath au documentat că o combinaţie de vitamina C cu alte microelemente nutritive specifice poate inhiba toate mecanismele cheie ale infecției cu coronavirus. Această descoperire s-a bazat pe studii publicate anterior de oamenii de știință ai institutului în iulie și august 2020, care audemonstrat că anumite combinații specifice de microelemente nutritive pot bloca intrarea SARS-CoV-2 în celulele umane.

Având în vedere disponibilitatea unor alternative naturale dovedite științific la vaccinurile anti-COVID, Dr. Rath le cere liderilor politici să profite imediat de acestea pentru a lupta împotriva pandemiei de coronavirus. El cere, de asemenea, lansarea unei investigații privind potențialele efecte secundare ale vaccinurilor și subliniază importanța ca aceasta să fie realizată independent de producătorii de vaccinuri.

În urma publicării scrisorii Dr.Rath, liderii politici europeni și americani sunt acum în posesia datelor științifice. În orice litigiu în materie de răspundere intentat împotriva lor sau a guvernelor lor, ei nu vor putea, prin urmare, să folosească scuza că „nu au ştiut”. Mingea este acum în terenul lor și milioane de oameni din întreaga lume așteaptă răspunsul lor.

Articol de Paul Anthony Taylor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/11/dr-rath-issues-emergency-call-for-suspension-of-rna-and-dna-based-covid-vaccines-citing-potentially-devastating-side-effects/

Publicat cu permisiune