Israeli study Covid CV events 960x540 1

Vaccinurile COVID-19, asociate cu tot mai multe evenimente cardiovasculare ce necesită asistenţă medicală de urgenţă

Un nou studiu revelator din Israel examinează asocierea dintre vaccinările COVID-19, ratele de infectare și apelurile serviciilor medicale de urgență pentru evenimente cardiovasculare la persoanele cu vârsta cuprinsă între 16 și 39 de ani. Publicat în revista Nature Scientific Reports, una dintre cele mai influente reviste științifice din lume, studiul a constatat că a avut loc o creștere alarmantă de peste 25% în semnalările de stop cardiac și sindrom coronarian acut în timpul lansării inițiale a vaccinului COVID-19 în Israel, între ianuarie. și mai 2021.

Analiza datelor a arătat că numărul apelurilor de urgență pentru evenimentele cardiovasculare a fost asociat în mod semnificativ cu ratele primului și celui de-al doilea vaccin administrate, dar nu și cu ratele de infectare cu COVID-19. Cercetătorii spun că descoperirile lor ridică semne de întrebare îngrijorătoare cu privire la efectele secundare cardiovasculare severe induse de vaccin, adăugând că ele subliniază relația cauzală deja stabilită dintre vaccinuri și miocardită, o cauză frecventă a stopului cardiac neașteptat la tineri.

Recunoaşterea pe plan internaţional a legăturii cu miocardita

Studiul subliniază că datele de la Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) din Statele Unite, sistemul de raportare Yellow Card din Regatul Unit și sistemul EudraVigilance din Europa asociază deja miocardita și alte reacții adverse cardiovasculare cu vaccinurile COVID-19.  Mai mult decât atât, cercetările efectuate de Ministerul Sănătății din Israel – o țară cu una dintre cele mai mari rate de vaccinare din lume – au evaluat riscul de miocardită după  a doua doză de vaccin COVID-19 ca fiind undeva între 1 la 3000 și 1 la 6000 pentru bărbații cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 de ani. Aceasta înseamnă că pentru fiecare 1 milion de secunde de vaccinări anti-COVID-19 administrate bărbaților din această grupă de vârstă, ar fi de așteptat să apară până la 333 de cazuri de miocardită.

Cercetătorii israelieni au concluzionat că rezultatele studiului lor subliniază necesitatea unei investigații amănunțite a asocierii dintre vaccinurile COVID-19 și reacţiile cardiovasculare adverse la adulții tineri, adăugând că acest lucru ar fi esențial pentru informarea politicii de sănătate publică aferente, pentru a evita potenţialele afectări ale pacienţilor.

Îngrijorări crescânde cu privire la riscurile vaccinurilor COVID-19 asupra sănătăţii

Publicarea acestei ultime cercetări vine într-un moment în care există deja o îngrijorare crescândă cu privire la riscurile pentru sănătate ale vaccinurilor COVID-19. Pe lângă inflamarea mușchiului inimii (miocardită), studiile anterioare au confirmat că vaccinurile ARNm utilizate împotriva virusului SARS-CoV-2 pot provoca leziuni hepatice severe, număr foarte scăzut de trombocite (trombocitopenie), rate ridicate de reacții alergice potenţial grave, care pun viața în pericol (anafilaxie), cheaguri de sânge (tromboză) și chiar deces. Având în vedere natura gravă a acestor riscuri, dr. Matthias Rath a cerut ca utilizarea vaccinurilor COVID-19 pe bază de ARN și ADN să fie imediat suspendată.

Spre deosebire de pericolele dovedite ale vaccinurilor experimentale împotriva COVID-19, studiile efectuate la Institutul de Cercetare Dr. Rath din California au demonstrat că există acum terapii alternative eficiente și complet sigure pentru îmbunătățirea imunității. În cel mai recent exemplu al acestei cercetări, s-a constatat că o combinație specifică de extracte naturale de plante și microelemente nutritive este foarte eficientă împotriva virusului SARS-CoV-2 original și a variantelor sale Alpha, Beta, Gamma, Delta, Kappa și Mu. Împreună cu dovezile clinice recent stabilite că vitamina C în doze mari poate combate cu succes COVID-19, chiar și în stadiile sale avansate, este timpul ca utilizarea acestor terapii naturale de sănătate cu baze ştiinţifice să devină o practică medicală standard.

Articol de Paul Anthony Taylor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2022/05/israeli-study-shows-covid-19-vaccines-are-associated-with-an-increase-in-emergency-cardiovascular-events/

Publicat cu permisiune