Tea

Ceaiul poate reduce tensiunea arterială

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din California, Irvine (UCI) şi Universitatea din Copenhaga, Danemarca, au descoperit că antioxidanţii din ceai deschid canalele ionice şi pot relaxa musculatura care căptuşeşte vasele de sânge.[Sursa: medicalnewstoday.com]

COMENTARIU

Statisticile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii estimează că aproximativ 1,13 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de hipertensiune arterială. Cunoscută ca „ucigaşul tăcut”, deoarece multe dintre persoanele afectate nu au deloc simptome, hipertensiunea arterială cauzează în jur de 7,5 milioane decese în fiecare an. Pe baza cercetărilor revoluţionare ale Dr.Rath în domeniul medicinei celulare, ştim însă acum că la baza acestei probleme majore de sănătate stă un deficit cronic de microelemente nutritive în celulele pereţilor arteriali. Prin corectarea acestei deficienţe, controlul tensiunii arteriale devine posibil pe cale naturală, fără medicamente şi efecte secundare ale acestora.

Află cum poţi beneficia de cercetările Dr.Rath şi să îţi controlezi natural tensiunea arterială citind acest articol de pe site-ul nostru.

Află despre efectele de protecţie ale galatului de epigalocatehină (EGCG) din extractul de ceai verde citind acest articol de pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/03/research-reveals-how-tea-may-lower-blood-pressure/

Publicat cu permisiune