Deficitul de vitamina D, asociat cu şanse reduse de supravieţuire în cazul pacienţilor cu mielom multiplu

Un nou studiu a arătat că deficitul de vitamina D este asociat cu reducerea ratei de supravieţuire a pacienţilor cu mielom multiplu.

COMENTARIU

Mielomul multiplu este un tip de cancer care se formează într-o categorie de celule albe ale sângelui cunoscute drept celule de plasmă. Componente importante ale sistemului imunitar, celulele de plasmă ajută corpul să lupte împotriva infecţiilor generând anticorpi care recunosc şi atacă germenii. În cazul mielomului multiplu, celulele canceroase se acumulează în măduva osoasă, celulele sângelui care produc ţesuturi în centrul oaselor unde produc celule sănătoase. Zonele corpului precum pelvisul, coastele, craniul şi coloane vertebrală sunt adesea afectate de această formă de cancer.

Studiile desfăşurate de oamenii de ştiinţă de la Institutul de Cercetare Dr.Rath au arătat că o combinaţie specifică de microelemente nutritive care conţine vitamina C, aminoacizii lizină şi prolină şi extractul de ceai verde galat de epigalocatehină (EGCG) pot bloca toate mecanismele cheie care fac din cancer o boală mortală. Aceste mecanisme includ blocarea creşterii tumorilor,inhibarea formării noilor vase de sânge în tumori (angiogeneză), inhibarea creşterii celulelor canceroase (metastază) şi inducerea morţii naturale a celulelor canceroase (apoptoză). Combinaţia de microelemente nutritive folosită de Institutul de Cercetare Dr.rath a fost testată cu succes pe mai bine de 40 de tipuri de cancer.

Află mai multe despre controlul natural al cancerului citind cartea revoluţionară semnată de Dr.Rath şi Dr. Aleksandra Niedzwiecki, Victorie asupra cancerului

 

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/05/vitamin-d-deficiency-associated-with-reduced-survival-for-patients-with-multiple-myeloma/

Publicat cu permisiune