pesche

Persoanele cu niveluri ridicate de Omega-3 prezintă risc mai scăzut de moarte prematură

„O nouă lucrare de cercetare publicată în revista Nature Communications arată că persoanele cu niveluri mai ridicate de acizi grași omega-3 au trăit mai mult decât cele cu niveluri mai scăzute”. [Sursa: Medicalexpress.com]

COMENTARIU

În ultimul secol, știința a dezvăluit treptat multe dintre secretele sănătății și longevității. În special, din 1929 încoace, cel puțin zece premii Nobel au fost acordate pentru descoperirea vitaminelor și rolul lor în protejarea sănătății umane. Astăzi, site-ul web PubMed al Bibliotecii Naționale a Medicinii din SUA efectuează mii de studii care documentează eficacitatea vitaminelor, acizilor grași omega-3 și a altor microelemente nutritive în prevenirea și tratamentul bolilor.

Pe baza cercetărilor de medicină celulară efectuate de Dr. Rath și echipa sa de cercetare științifică în ultimele două decenii, știm acum că  principala cauză a celor mai frecvente boli cronice de astăzi, inclusiv diferite forme de boli cardiovasculare, diabet, cancer și altele, este deficitul pe termen lung al microelementelor nutritive. Această descoperire deschide posibilitatea captivantă ca, profitând de cercetările Dr. Rath în domeniul medicinei celulare, fiecare să își crească șansele de a trăi o viață lungă și sănătoasă.

Află mai multe despre sfaturile cu baze ştiinţifice privind aportul zilnic de microelemente nutritive, citind Recomandările Dr.Rath pentru sănătate celulară.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/04/people-with-higher-omega-3-levels-less-likely-to-die-prematurely/

Publicat cu permisiune