Suplimentele cu vitamina D, asociate unui risc scăzut de deces cauzat de cancer

Suplimentele cu vitamina D sunt asociate cu un risc cu 16% mai mic de deces cauzat de cancer, conform unui nou studiu sistematic şi unei noi meta-analize de studii randomizate controlate.

COMENTARIU

Ca microlement nutritiv esenţial, nu există nicio îndoială că vitamina D joacă un rol important în protejarea sănătăţii şi prevenirea bolilor.În ultimii ani, o succesiune de studii a arătat că aceasta scade riscul de cancer. Dar pentru cea mai eficientă protecţie împotriva cancerului, sunt necesare combinaţii atent echilibrate de microelemente nutritive.

Datorită descoperirilor ştiinţifice revoluţionare ale Dr.Rath şi studiilor desfăşurate la Institutul de Cercetare Dr.Rath, diagnosticul de cancer nu trebuie să fie o condamnare la moarte. Prin utilizarea abordărilor naturale bazate pe utilizarea anumitor microelemente nutritive, este posibilă blocarea tuturor mecanismelor cheie care fac din cancer o boală mortală. Ca rezultat al acestor descoperiri, astăzi sunt în viaţă mulţi oameni care, alfel, şi-ar fi pierdut viaţa.

Află mai multe despre abordarea naturală cu privire la abordările salvatoare de vieţi ale Dr.Rath în privinţa cancerului, citind cartea Victorie asupra cancerului pe care o semnează alături de Dr.Aleksandra Niedzwiecki.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2019/08/new-meta-analysis-links-vitamin-d-supplements-to-lower-risk-of-death-from-cancer/

Publicat cu permisiune